Duyurular

"Etmeyin Reis Bey, siz                                                            ağlayamazsınız! "

"ağlayabilseydiniz                                                                                  anlayabilirdiniz"… (Reis bey)

“Nasıl anlayacaksınız? Merhamet nedir,           bilmeden anlamak olur mu?”

"Gözyaşı ,suçun rengini soldurmaz"

Kayseri Hava Durumu
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 7,5096   7,5231
EURO 8,9643   8,9804

Özlü Sözler
"zaman bendedir ve mekân bana emanettir! " şuurunda bir gençlik...(N.F.K.)
Sponsorlarımız
Ziyaretçi Bilgileri
Bugün: 60
Dün: 38
Toplam: 2444
Kayseri'de İlme, Fikre ve Kültüre Katkı

Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfı olarak onlarca yıldır, Kayseri'de eğitim, kültür ve yayın faaliyetlerini büyük bir çaba ve özveri ile gerçekleştiriyoruz.

Amacımız, samimiyet ve muhabbet dairesinde, gönüllülerimizle birlikte yerelden ulusala birçok kalıcı faaliyet ortaya koyabilmek ve bunları gelecek nesillere ulaştırabilmek.

Özellikle gerçekleştirdiğimiz yayın faaliyetlerinde, telif eserlerden çeviri eserlere kadar birçok kıymetli yayını okuyucularla kar amacı gütmeden buluşturuyoruz.

Yayın faaliyetlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz, ulusal ve yerel yarışmalar, kitap okuma kampanyaları ve daha birçok etkinlikle eğitim ve kültür dünyamıza kalıcı katkılar sunmaya çalışıyoruz.

Ümit ederiz ki yapılan bu çalışma ve gayretler, Kayseri başta olmak üzere bütün eğitim ve kültür havzamızda karşılığını bulacak ve bizler gelecek nesillere olan borcumuzu samimiyet ve muhabbetle ödemiş olacağız.05/02/2020

MUSTAFA FİKRİ TEKELİOĞLU

YAZARIN DİĞER YAZILARI