Başbuğ Velilerden 33

Ezelle ebed arası Allah'a doğru giden evliya kervanları arasında en şanlısına ait 33 kolbaşılı "Altun Halka - Silsile-i Zeheb" çerçevesidir ki, keyfiyet ölçüsüyle temel sayısını, bütün kainat gibi O'ndan alır.

Kayseri Hava Durumu
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 8,2867   8,3016
EURO 10,0727   10,0909

Özlü Sözler
En güzel edeb, İslami ahlaktır
Sponsorlarımız
Kayseri'de İlme, Fikre ve Kültüre Katkı

Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfı olarak onlarca yıldır, Kayseri'de eğitim, kültür ve yayın faaliyetlerini büyük bir çaba ve özveri ile gerçekleştiriyoruz.

Amacımız, samimiyet ve muhabbet dairesinde, gönüllülerimizle birlikte yerelden ulusala birçok kalıcı faaliyet ortaya koyabilmek ve bunları gelecek nesillere ulaştırabilmek.

Özellikle gerçekleştirdiğimiz yayın faaliyetlerinde, telif eserlerden çeviri eserlere kadar birçok kıymetli yayını okuyucularla kar amacı gütmeden buluşturuyoruz.

Yayın faaliyetlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz, ulusal ve yerel yarışmalar, kitap okuma kampanyaları ve daha birçok etkinlikle eğitim ve kültür dünyamıza kalıcı katkılar sunmaya çalışıyoruz.

Ümit ederiz ki yapılan bu çalışma ve gayretler, Kayseri başta olmak üzere bütün eğitim ve kültür havzamızda karşılığını bulacak ve bizler gelecek nesillere olan borcumuzu samimiyet ve muhabbetle ödemiş olacağız.05/02/2020

MUSTAFA FİKRİ TEKELİOĞLU

YAZARIN DİĞER YAZILARI