Aralık 11 2018 16:59:40

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 1
· En Yeni Üye: admin
ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK Günleri(1-30 Mayıs)
News
01-05-2016 ve 24-05-2016 tarihleri arasında Kayseri il Milli Eğitim müdürlüğü ile Kayseri eğitim ve Kültür Vakfı Vakfı iş birliği çerçevesinde ilimizde bulunan lise ve dengi okulları öğrencilerine Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i anlama , eserlerini tanıtma programıyla ilgili ön çalışma aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir.
1-İl Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullara yukarıdaki belirtilen tarihi Üstad Necip Fazıl Kısakürek günleri olarak bildirmesi ve bununla alakalı olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tanzim edilen afiş ve broşürlerin okullara ulaştırılarak ilan edilmesini sağlaması.
2-Çalışma yapılacak okulların İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte tespitinin yapılması.
3-Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfı olarak hazırlanan tanıtım programı vakfımızın yönetim kurulu tarafından belirlenen ULU HAKAN SULTAN ABDULHAMİD HAN, MOSKOF, SAHTE KAHRAMANLAR, BATI TEFEKKÜRÜ VE İSLAM TASAVVUFU, O VE BEN adlı kitaplar seçilip İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile mutabık kalınacak girişim ve görüşmeler yapılacaktır.
4- Yönetim kurulu tarafından seçilen bu eserler
a) Ulu Hakan Sultan Abdulhamidhan (Tevfik KÖK)
b) Moskof (Mustafa KANLIOĞLU)
c) Sahte Kahramanlar(Mustafa AKBULUT)
d) Batı Tefekkürü ve İslam Tasavvufu(Mehmet KOCAOĞLU)
e) O ve Ben (İbrahim ULUEREN )
tarafından hazırlanıp belirlenen okullarda ve saatlerde seminer şeklinde öğrencilere anlatılacaktır
5-Öğrencilere anlatılan kitaplar aynı zamanda talep eden öğrencilere ücretsiz dağıtılacaktır
6- Yapılan bu çalışmalar lise ve dengi okulların 11 ve 12. sınıfları kapsayacak şekilde olacaktır.
7- Yapılacak olan tanıtım seminerleri lise ve dengi okullarda 45 ila 90 dakikayı geçmeyecek şekilde olacaktır.
8- 25/05/2016 Çarşamba günü saat 16,30 da Üstad Necip Fazıl Kısakürek için hatim duası ile üstadı anma programı vakıf binamızda yapılacaktır.
Yorum
Henüz yorum yazılmamış.
Yorum yaz
Yorum göndermek için lütfen üye girişi yapın.
Oylama
Sadece üyeler oylayabilir.

Lütfen Üye olun ya da Üye girişi yapın.

Henüz bir oylama yapılmamış.
Kullanıcı Adı

Parola